​Tulityökoulutus

Lietop / Kukkarkoski Oy järjestää Suomen Pelastusalan Keskusliiton (SPEK) hyväksymän koulutusohjelman mukaisia tulityökoulutuksia.

1.1.2016 alkaen tulityökoulutuksen (sininen kortti) sekä katto- ja vedeneristysalan (musta kortti) koulutukset yhdistyivät yhdeksi tulityö- sekä katto ja vedeneristysalan turvallisuustutkinnoksi (harmaa kortti).

Lietop / Kukkarkoski Oy tekee tämän uudistuksen mukaisia koulutuksia, koulutus kestää kahdeksan tuntia ja siihen sisältyy teoriaopinnot, tulityökortti, oppimateriaali, suojausharjoitus, alkusammutusharjo

itus ja teoriakoe.

Lietop / Kukkarkoski Oy järjestää kursseja tilauksesta vähintään viiden hengen ryhmille asiakkaan tiloissa, asiakkaan kanssa sovittuna ja asiakkaalle sopivana ajankohtana.

Tässä toimintamallissa on ideana se, että asiakas voi kerätä koko henkilöstönsä ja mahdolliset sidosryhmäkumppanit omaan toimipisteeseensä johon kouluttaja saapuu pitämään koulutuksen.  Onhan helpompaa ja kustannustehokkaampaa järjestää kouluttaja koulutettavien luo kuin koulutettavat kouluttajan luo.

Maksimi osallistujamäärä per kurssi on 30 henkilöä.

Harjoituksissa käytettävät välineet ovat sellaisia, että koulutus voidaan pitää lähes tulkoon missä vain, aina turvallisesti ja niin etteivät harjoituksissa käytettävät sammutteet ja liekki  aiheuta haittaa ympäristölle.

Koulutuksemme sopimushintaan ei lisätä mitään ylimääräisiä maksuja kuten laskutuslisä, korttimaksu jne.

Järjestämme tarvittaessa koulutuksen myös muille kielille tulkattuna.

Ota yhteyttä kouluttajaamme

Kuvassa Otto (oik.) ja Polle.

Otto Metsistö

0400-123 010
otto.metsisto@pp.inet.fi